Ung ambition

Lea och Tobias kom till SEB med en podd-idé. Vi sa ja. Nu gör de en vecko-podd för unga om entreprenörskap och personlig utveckling. Allt för att göra det enklare att förverkliga sina drömmar.

Följ dem på @ungambition på Instagram!

Låten i vinjetten heter Guld, av Nils Berg.

Så bygger du ditt personliga varumärke!

Första gästen i säsong 2! 19-åriga vloggaren och influencern Frida Tordhag  berättar hur man bygger och ständigt utvecklar ett personligt varumärke.

Hitta kraften som driver dig framåt

Motivation, ambition och drivkraft är inte alltid lätt att hitta. Men ge inte upp, de kommer till dig också. Lea och Tobias pratar om detta i ett nytt avsnitt av Ung ambition.

Vad är din passion?

Vad är passion för dig? Hur hittar man sin passion? Eller har du redan hittat den? Lyssna in på senaste passionerade avsnittet, innan Ung Ambition går på sommaruppehåll!

Kalla duschar med Nils Berg

”Kalla duschar, löften till hela världen på YouTube och att byta från en buss till en annan - så har det varit”, säger 20-årige företagaren Nils Berg som är Leas & Tobias gäst i avsnitt 11.

Så börjar man!

Superenkelt för vissa, supersvårt för andra: hur man bara börjar. Hur man kommer igång. Hur man startar. Lyssna på tips och råd från Lea och Tobias i avsnitt 10.

 

Från idé till handling – med Polina Otto

Hon är 18 år gammal, medgrundare till ungdomsnätverket Carrus Network och anledningen till att Lea och Tobias träffades: I avsnitt 9 får du träffa Polina Otto!

Alla våra jobb

Lea & Tobias pratar om jobb de haft, vilka erfarenheter har de tagit med sig från dem och svarar på frågan: luktar man hamburgare om man jobbar på Donken? Lyssna på avsnitt 8!

Möt Daniel Brunov Lindgren - 20 år och entreprenör

Lea & Tobias träffar en 20 år gammal framgångsrik företagare i en ovanlig bransch, och allt började med ett misstolkat SMS. Välkommen till avsnitt sju med Daniel Brunov Lindgren.